Web Analytics Made Easy - Statcounter

شب گذشته در رویداد آنلاین هوآوی، آخرین وضعیت درباره سرویس‌های موبایلی هوآوی نیز ارائه شد که شامل خبرهای خوبی برای مصرف‌کنندگان و همچنین توسعه‌دهندگان داخلی بود. براساس اطلاعات ارائه شده در این رویداد، حالا مارکت اپ گالری هوآوی حدود ۷۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه داشته و ۲ میلیون توسعه دهنده در سراسر دنیا در حال کار روی توسعه اپلیکیشن برای آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مدت نسخه سازگار حدود ۳۰ اپلیکیشن مطرح ایرانی که حدودا ۷۵ درصد از کاربران اندروید ترکیبی از آن‌ها را نصب دارند و به طور مکرر از آن‌ها استفاده می‌کنند، روی مارکت کافه بازار منتشر شده است. اپ‌هایی چون ماکسیم، نت برگ، شیپور، دیجی کالا، علی بابا، اسنپ مارکت، اسنپ فود، تقریبا تمام اپ‌های بانکی و غیره از جمله این اپ‌ها هستند.

لیست کامل این اپ‌ها در جدول زیر آمده است:

1-اسنپ

6- تقویم باد صبا

11- آپارات

16- آپ

21- بله

26- فست دیکشنری

2- تپسی

7- دیجی کالا

12- تلوبیون

17- مایکت

22- شیپور

27- پیام‌رسان ایتا

3-دیوار

8- مسیریاب بلد

13- آمیرزا

18- همراه بام ملی

23- همراه کارت

28- سروش

4-ایرانسل

9-کافه بازار

14- موبایل بانک ملت

19- تاپ

24- نت برگ

29- روبیکا

5-همراه من

10-جعبه ابزار

15-هفت‌هشتاد

20- فیلیمو

25- رمزبان بانک ملی

30- ماکسیم

اسنپ و تپسی هم سازگار شدند

خبر خوش دیگری که در این رویداد به مشتریان این اکوسیستم رو به رشد داده شد، انتشار نسخه سازگار تپسی و اسنپ بود. همین حالا نسخه سازگار تپسی از طریق کافه بازار قابل دریافت است و نسخه اسنپ نیز در صف انتشار قرار دارد و در آینده نزدیک هم روی کافه بازار و هم در اپ گالری منتشر خواهد شد.

همه این اپ‌ها جدا از هزاران هزار اپلیکیشن‌های مختلف هستند که بدون هیچ مشکلی روی گوشی‌هایی که از سرویس‌های موبایلی هوآوی برخوردارند اجرا می‌شوند.

در نهایت، خبر مهم دیگری که در مراسم گفته شد، آغاز روند انتشار اپ‌های ایرانی روی مارکت اپ گالری بود که در حال حاضر سه اپ دیجی‌کالا، اسنپ مارکت و علی بابا در این مارکت منتشر شده‌اند. از توسعه‌دهندگان داخلی هم دعوت شد تا برای انتشار اپ‌های خود روی مارکت اپ گالری با تیم توسعه سرویس های موبایلی هوآوی در ایران در تماس باشند.

منبع: فردا

کلیدواژه: سرویس های موبایلی هوآوی هوآوی سرویس های موبایلی هوآوی کافه بازار اپ گالری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۷۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت آمریکایی اسنپ قابلیت ویرایش پیام‌ها را به پلتفرم اسنپ‌چت اضافه می‌کند. اسنپ می‌گوید این ویژگی «به‌زودی» منتشر می‌شود و در ابتدا دردسترس مشترکین اسنپ‌چت پلاس قرار خواهد گرفت.

براساس گزارش زومیت، به‌لطف قابلیت جدید، کاربران اسنپ‌چت می‌توانند در یک بازه‌ی پنج‌دقیقه‌ای پیام خود را بازنویسی کنند، اشتباهات تایپی را برطرف کنند یا چت‌های خود را ویرایش کنند. پیام‌هایی که ویرایش شده‌اند دارای برچسبی هستند که نشان می‌دهد متن تغییر کرده است.

اسنپ نگفت که چه زمانی ویژگی ویرایش پیام‌ها را برای تمام کاربرانش دردسترس قرار می‌دهد. این شرکت اغلب ویژگی‌های جدید را ابتدا به سرویس اشتراکی خود می‌آورد. اسنپ هفته‌ی گذشته اعلام کرد که اسنپ‌چت پلاس با هزینه‌ی ۳٫۹۹ دلار در ماه به ۹ میلیون مشترک رسیده است.

اسنپ چندین ویژگی دیگر را نیز به اسنپ‌چت اضافه می‌کند؛ از جمله واکنش‌های ایموجی به‌روزشده، امکان استفاده از دستیار هوش مصنوعی My AI برای تنظیم یادآورها و استفاده از لباس‌های تولیدشده توسط هوش مصنوعی برای بیت‌موجی.

اسنپ‌چت اخیراً فیلتر عکس هوش مصنوعی جدیدی را به نمایش گذاشته است که عکس‌های سلفی را به عکس‌هایی با مضمون دهه‌ی ۱۹۹۰ تبدیل می‌کند.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902113

دیگر خبرها

  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • انتشار اعلان نمایشگاه کتاب
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی